Před deseti lety mi po přechozeném zápalu plic, který se tvářil také jako obyčejná viróza, zkolaboval imunitní systém. Výsledkem bylo, že jsem potom byla v neschopnosti 8 měsíců a ještě další 3 roky jsem pravidelně chodila na injekce na imunologii a brala léky. Od té doby nepřecházím vůbec nic, ani virózu se zvýšenou teplotou. Vždy si jdu pro neschopenku a dr mi to schvaluje. Celkově jsem ale daleko více zdravá, než když jsem ty banální virózy přecházela - dřív jich měla několik do roka a táhlo se to, teď jsem doma tak jednou do roko max. týden. Ale také jsem celkově změnila životní styl - když jsem unavená, tak se nepřepínám, celkově mám méně aktivit a jsem víc doma.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.