Já používám sedačku i když jedu jen třeba 5 km na nákup. Ne, že bych pokaždé počítal s autonehodou, ale dělám to i proto, abych se mohl soustředit na jízdu a nemusel hlídat, že mi můj 3-letý synek za jízdy otvírá dveře, apod. Měl jsem taky nehodu, při které jsme se ve 120 km/h překlopili na střechu. Děti s námi nejeli, ale kdyby jeli a nebyly v sedačkách nechci domýšlet následky. Člověk si může 1000x říkat "Já jezdim pomalu nebo opatrně, ale to my jsme jeli taky (ta nehoda se stala na D1) a jak to dopadlo, vždycky se totiž najde nějakej co zaspí nebo jede jako blázen a to potom můžete jezdit sebeopatrněji a .......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.