| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No já myslím, že by nemusel být důvod dělat hrdinku, kdyby dr. reagovala včas a adekvátně. Zakladatelka mohla být možná už zdravá. Jsem taky toho názoru, že CRP 120 ukazuje dost jasně, že má někde bakteriální zánět a bylo by bývalo vhodné hned hledat kde (moč, plíce, krk? nebo něco méně obvyklé...) a pořádně léčit. Velký počet ATB je při kojení naprosto bezpečný a při včasném nasazení není nutné užívat léky na teplotu tak dlouho, nehledě na to, že ustupuje i vyčerpání a únava.
Já bych rozhodnutí udělala podle dalšího postupu dr. a určitě bych se nenechala už snadno odbýt. Pokud by zase byla "laxní", určitě bych trvala na vysvětlení předvánoční hodnoty CRP, následně bych asi rychle změnila dr. Jasně že pokud by vše trvalo, ukončení kojení ve hře je a dle svých sil bych se rozhodla. Lahvička od Medely může dítěti prs připomínat tolik, že návrat na prs může dobře vyjít. Ale ani když autorka odstaví, nemoci se nezbaví, příčinu řešit je prvotní.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.