I já se přidám k zastáncům hypermanganové krátké koupele.Hojí se to tak rychle, že i moje maminka, která poctivě mazala 3 děti tekutým pudrem koukala jak rychle je to pryč.Teď končí neštovice mému 4- letému synovi, ale bohužel je dostal i 6-ti měsíční kojený bobíšek.Vysypávají se sice nějak méně, ale zato na místech pro něj nepříjemných,jako je oblast pleny a vlásky.Po zaschnutí hypermanganu(myslím po koupeli)je prý dobré zasypat třeba suchým pudrem s koloidní sírou.Bavila jsem se se zdravotní sestrou o léčbách neštovic a řekla mi, že to může být individuální a některým dětem dělá tekutý pudr velice dobře, pokud nejsou příliš nalité vodou a velmi svědí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.