Když jsem rozčilená, to bys viděla, jak prudce uddychuji. Ani jedno moje dítě nepáslo, neboť jak říkali doktoři - jsou příliš velcí a těžcí a vadí jim to. Jen jsem je neměla dávat sedět. Takže oni seděli až když chodili, pasení koníků přeskočili, pak byli na čtyřech, pak se postavili a pak si teprve sedli - dlouho seděli jen v kleku, na zadku až mnohem a mnohem později. Ale doktorem nic nezkazíš - u syna na nedomykavost chlopně přišli hned v porodnici a druhýho pak už rovnou hlídali.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.