Tak jezdit se hromadně otravovat na zimní dovolenou, abyste nebyli out, to by mě fakt nehnulo.
My taky moc nesjezdujem, jezdíme na běžky a zpravidla do celkem spartánských chat. To je aspoň romantika a kouzlo zimy. Jen co nám děti trochu odrostou, tak je budem taky tejrat zimou a sněhem
ale klidně tam můžou stavět sněhuláky a sáňkovat, to myslím k dětskýmu věku celkem sedí.
Jinak k tomu lyžování dětí: Moje maminka je vášnivá sjezdařka, už se chystá, jak bude učit našeho 2,5leťáka lyžovat (i když teda o aktivitách s vnoučaty toho daleko víc namluví než realizuje, takže jsem celkem v klidu). Pravila jsem, že fakt nevím, proč bych měla dvouleťáka stavět na lyže, že na to má ještě času dost, ať se nejdřív pořádně naučí na bobech a na sáňkách. Že nechci, aby se zbytečně vyvztekal a šprajcnul (jako kdysi já, když mě postavili ve dvou letech na brusle). Nehledě na to, že ani náhodou nebudu takovýmu prtěti financovat výbavu (tak což o to, ona by nějaká zděděná byla, ale i tak). A na běžky má ještě víc času než na sjezdovky. Byla jsem označena za krkavčí matku
a babička nutně vzala mrňavce na sjezdovku, aby koukal, jak ostatní lyžujou, a aby se domluvili (DOMLUVILI), že on by chtěl lyžovat taky
Chápu, když je sjezdování pro někoho vášeň, že chce zapojit celou rodinu. Ale to není náš případ
My si myslíme, že Vysočina, sněhuláci, sáňky a koulování je pro děti úplně uspokojivej program.