Nejde o blbost,ale nezkušenost.Já teda nevím jestli Elíí a já jsme vyjímky,ale podle mě tyhle věci k dospívání patří.Já jsem se k tomu co vím dnes dostala postupně,nenarodila jsem se s tím a rodiče jsem v 15 moc jako autoritu nebrala,oni si totiž puboši myslí,že jsou daleko chytřejší než rodiče.Ne nadarmo se říká,že jediné čemu puberťák nerozumí je to,jak tak blbí rodiče můžou mít tak chytré dítě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.