| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak já si především myslím, že se třema takhle malýma dětma jet na hory v jednom člověku je sebevražda (aspoň si to nedovedu představit).

Kdybych takhle jela já, tak bych využila pro to, abych si JÁ SAMA po chuti zalyžovala, ty dvě hodiny, co by děti byly v té lyžařské školičce (a možná někdy i víc - některé školičky mívají občas pro děti třeba půldenní program se soutěžemi).

A pak bych se věnovala jim. S tím, že se jim musím samozřejmě přizpůsobit, a i oni se musí přizpůsobit mně. Tedy že neexistuje, aby mi řekli "mně se s tebou jezdit nechce, radši se budu v pokoji koukat na telku", ale zase bych třeba skončila dřív, kdyby byli unavení. Brala bych to jako takovou školu rodinné tolerance.

Absolutně nechápu, že se někdo šprajcne, že vezme na hory všechny děti, ale pak se jim tam nehodlá věnovat. Když to řeknu hnusně, proč si teda nasekal 4 děti, když pořád myslí především na sebe?

Nevím jak komu, ale mně by ty 2 hodiny nerušeného lyžování docela stačily.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.