psala jsem, že mi několik rodin ze vchodu poskytlo vyúčtování a tam tyhle všechny koeficienty jsou! a logicky je má každý jiné! najde se v tom i celkem logická - přímá úměra, u různě situovaných bytů a různých druhů topných těles. psala jsem, že větší část výpočtu je správná - to je právně zohlednění těchto údajů.
problém nastává až na konci výpočtu, když se najednou "objeví" nevysvětlitelné číslo, aby se nakonec došlo ke stejné spotřebě ve všech bytech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.