No jo, taky nemusím mít hned z všeho diagnozu. Ale průser u nás je, že jsem v podstatě na děti sama (manžel je pracovně furt v čudu, tento týden jsme ho viděli v pondělí od 19 h, v úterý od 20 hod a ve středu odjel na 3 dny v kuse). Prostě opravdu potřebuju aspoň si dojet k doktorovi atd. A teď je to prostě na prd, nejde to ani když jde spát. A nic ji nevyděsilo, žádná změna v domácnosti, návštěva. Já vím, že to jednou přejde, ale nervy moje!!!! Jen jsem chtěla nějaké finty.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.