Mám dceru ve třetí, už přemýšlím o gymnáziu, ale fakt nevim. Nechce se mi jí vystavovat zbytečnému stresu, školu máme velmi dobrou s výbornými výsledky ve srovnávacích zkouškách. Je to jazyková škola hodnocená na stejné úrovni jako gymnázia 6 a 8 letá, ale když půjde na gymnázium v 9. třídě bude mít jenom jednu "možnost" jak se na gymnázia dostat. Co já vim jestli to zase třeba neomezí a nebudou se moct hlásit na více škol. I kdyby se mohli hlásit na více tak je to vlastně jenom možnost během 9 třídy. Když se zkusí dostat na 8 nebo 6. leté má větší šance na přijetí. Může to zkoušet vlastně 3x.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.