Takhle někdo hodnotil Arcibiskupské na diskusi, moc se u tohoto gymplu nikdo nerozepisuje. Myslím, že se o těch stránkách taky moc neví, jinak by to přibylo. http://www.zkousky-nanecisto.cz/prijimacky/arcibiskupske-gymnazium
Pokud chcete jít po střední na vysokou, je to určitě výborná volba. Je to osmileté gymnázium. Je tam povinná latina a náboženství, ale latina se může hodit a náboženství se tam učí i z pohledu jiných vyznání, nejen křesťanství. Je to aby studenti získali všeobecný přehled. Já sama jsem ateista, ale na téhle škole jsem byla opravdu spokojená.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.