| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jak muzu, tak si doktory vybiram takove, aby se s nimi dalo mluvit. Ptam se totiz, kdykoli neco chci vedet - a to je vecne :-) A protoze vim, ze si v dane chvili na vsechno nevzpomenu, delam si seznamy otazek, do kterych potom vpisuju odpovedi. Kdyz se mi to pak doma rozlezi, ze mi je jeste furt neco nejasneho, ptam se priste znova. Doktori kam chodim casteji uz me znaji, nekteri nad tim krouti hlavou nebo se smeji, ale uz vi, ze v tomhle jsem jak buldog, tak je rychlejsi mi odpovidat nez resit, proc se vubec ptam...
Kdyz jsem lezela v nemocnici, a me dotazy nebraly konce, posilali za mnou pak vzdycky jednoho doktora co tam byl uplne novy, a ten to taky ustal uzasne, trpelive odpovidal, samozrejme ze spoustu veci nevedel ale vzdy slibil, ze se zepta, a dopriste opravdu skoro vzdy zeptalvsechno zjistil :-)
Kazdopadne si velmi vazim toho, kdyz doktor nejen ze otazky odpovi, ale taky se pri tom tvari normalne, nedela ze me ani hlupaka ani stourala ani zdrzovace. Jen mi je trochu lito, ze to neni samozrejmost... coz ovsem neni jen specialita doktoru, bohuzel. Zvlastni, jak malo profesionalu se chova profesionalne i co se tyka komunikace se zakaznikem/partnerem/pacientem...
Jo, kolikrat z doktoru padaji perly, obzvlast kdyz mi nabizeji neco co evidentne maji propagovat nebo me odrazuji od neceho, co propagovat nemaji. Ja pak chci do detailu pochopit, v cem je teda to nabizene lepsi, a malokdy mi je nekdo schopny podat presvedcive argumenty.
A kdyz doktor na ultrazvuku, ktery pro mne vypada jak tlakova nize nad Kanarskymi ostrovy, bezpecne pozna co je co a nakolik je to v poradku, tak taky zasnu, ale taky to myslim jako obdiv. Vetsinou poznamenam neco jako "To se clovek musi asi hodne dlouho ucit, aby v tom neco videl, ze?" Ale myslim ze to nikdo zatim nechapal jako mou neduveru, spis se pak rozpovidaji o tom jak tam taky na zacatku nevideli nic a kolik toho museli nakoukat... a ze nekdy je potreba jeste nove vysetreni nebo aby to prohlidl radej jeste jiny doktor - a o to vic k nim mam duveru. Kdo se od zacatku tvari vsevedoucne, je mi podezrely... No prumerne podprumerny doktor ze me musi silet ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.