Ježkovy zraky. Já jsem se naštěstí setkala jen s chybami, které nezpůsobily problémy, takže jsou s odstupem času úsměvné.
Měla jsem předepsaný Thiamin 3 dny po sobě. 4. den mi sestra jde píchnout injekci. Já - To asi není pro mě, já už jsem 3 dostala. Doktorka - Ona by Vám ta 4. neuškodila. Já - Co kdyby někomu chyběla? Doktorka - Ale né, to se nemůže stát. Já - O patro níž na rizikovce dali mojí kapačku mojí spolubydlící, protože si nás sestra spletla. Doktorka vytřeštila oči - Tak to už chápu, že si všechno tak hlídáte!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.