Přidat odpověď
Maceško, odpovím z vlastní zkušenosti, mě hned nedojde na co se mám ptát, jsem ve stresu. Teď když se jedná o pravidelné kontroly ne nic náhodilého tak si píšu na papír třeba půl roku do předu na co se zeptám.Poradil mi to doktor když byla dcera v nemocnici, já vám teď dal informace, je jich hodně popřemýšlejte na napište si čemu nerozumíte a na co se chcete zeptat aspoň na nic nezapomenete. Taky to byl člověk první, který ze mě nedělal debila a nechtěl mě odbýt nějakou jakoukoliv diagnosou abych se už neptala protože sám nic nevěděl, ale otevřeně mi to řekl "Paní Jahalová bohužel vám musím říct, že nevíme co to je a víme proč je to tak velké, a proto uděláme hned za tři dny MR která nám poskytne z toho a toho důvodu mnohem přesnější obraz než SONO má ještě rozjeta ta a ta laboratorní vyšetření výsledky budou odpoledne, ale i tak vám dnes dceru pustíme domů a v pondělí ji přivezete na MR., Když byli výsledky MR tak mi sám volal, řekl, že má dobrou a horší zprávu atd rovnou mě informoval o dvou možných postupech a řekl mi, že si to mám promyslet a zítra zavolat a domluvíme se na dalším postupu. proti tomuto postupu FN u nás v okresní, na mě primář vychrlil diagnosu s možnými fatálními následky, když jsem nu i z naprosto laického hlediska diagnosu vyvrátila nahradil to jinou ještě absurdnější po třetí takto vyvrácené blbosti mě to přestalo bavit a přestala jsem poslouchat, začala jsem se soustředit na to jak dceru dostat jinam.
Předchozí