| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tvoje volba.
Pracovala jsem u obou dětí, ale bylo to jen tak 4krát za měsíc a dětem bylo více než rok, do té doby jsem je kojila, ostatní dny jsme trácili nonstop venku, v mateřském centru, na plavání, v loukovém divadle, v sokole, na karnevalech atd. atd. A ani to u třetího už neplánuju dopustit to, abych je musela opouštět víc než je nutné, natož pak denně, s těmi znalostmi o emočním vývoji dítěte, které teď mám.I když finančně na tom nejsme nijak nadprůměrně a leccos si nemůžem dovolit.Peníze mi nevyváží ten pocit, že denně opouštím děti, které mě potřebují a v tomto věku jim maminku nenahradí. Pro mě je lepší skromnější život a rozdávaná láska než více peněz a děti předávané z ruky do ruky. Ten věk se už nikdy nevrátí a ve školce/ škole budou pak trávit podstatnou část života. Krom toho, moje děti si daleko více užijí nocování pod stanem, shánění kamenů na oheň, vaření na kotlíku, trajdání po lese, koulování před domem a utíkání po poli kdykoliv je příležitost, než každodenní samotu vyváženou týdnem u moře v luxusu a pak zas jen prázdno a vysvětlování, jak mají být rozumné, že když budou každý den beze mne, tak pak pojedou na týden k moři a místo kuřecího staeku si dají kaviár...
Ale já jsem já a ty jsi ty, každá jsme asi v jiné situaci.Myslím, že se musíš rozhodovat sama za sebe, svým srdcem. Tvoje okolí s tím nemá co dělat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.