Našel jsem nové zaměstnání, kde ale požadují nástup hned od začátku února. Zítra nesu vytištěnou dohodu o rozvázání pracovního poměru šéfům k podpisu. Zajímá mě, co by se stalo kdyby na dohodu nepřistoupili a trvali na dvouměsíční výpovědní lhůtě a já se rozhodl prostě nepřijít v únoru do staré práce. Je nějaký postih?
Mám plat základ + zbytek slíbeného platu v odměnách, takže je mi jasné že bych dostal jen základ. Je ještě nějaký postih?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.