| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Limai, puberta v osmi letech není předčasná, je normální, obzvláště u holek ~;)
Mám holku, devět a půl a mává to s ní zhruba od toho osmého roku, ale ona teda byla od narození úžasná, skvělá, nemůžu si stěžovat. Pak bylo nějaké krátké období kolem sedmého roku, chvilku,v osmi to uděřilo....

Mám spoustu kamarádek - maminek stejně starých holek - je to všude stejné, to mě vždy alespoň trošku uklidní...

Nicméně - to samozřejmě není rada. Nejlepší je zamyslet se nejdřív nad sebou, začít u sebe, může to být souhra několika okolností, to nejspíše, ale puberta bude hrát velkou roli, určitě.

Mám ještě kluka, je mu dva a půl, ty tuším taky....čekám třetí a chci klukááááá, teda holčičku bych ráda taky, ale když slyším od ostatních průběh holčičí puberty, přechází mě chuť....ženská no ~t~

moje holka byla od mala opravdu úžasná, v polední době není ani na pohlavek, je normálně "na pěst" ~8~ (slovní obrat, samozřejmě, pěstí jí opravdu nemlátím~;) )

Samozřejmě s ní a na ní pracuju, ale říkám si - musím vydržet tu pubertu ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.