No ja kdysi chodila chvili s nekym, kdo mne k diteti porad presvedcoval, ne nijak nasilne, ale pomerne casto a zdalo by se ze i hezky, ale v zasade mne vydesil a vztah jsem ukoncila. Bylo mi tenkrat kolem 30ti a jemu o neco malo vic. Pak se soucasnym partnerem jsme byli v naprostem souladu, bylo mi 35 a v kariera ve stadiu, kdy jsem jiz jasne vedela, ze nehrozi abych deti vinila ze jeji pripadne pozastaveni ... takze proste prisla ta spravna doba. Dalsi o 4 roky pozdeji a celkove jsem za to moc rada, obe dve prisli v ten nejspravnejsi cas.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.