Ecim, já např. mám zatím - píši zatím jedno dítě i když jsem si vždy jak píšeš ty 2 děti a o jedno jsem přišla, léčím se a snažím se dopřát dítěti toho sourozence, bohužel nemládnu, naopak stárnu a s tím i má plodnost. Muži jem nazančila ať nás opustí pokud bude mít touhu po druhém dítěti a ejhle, on je trpělivý a nechce odejít, spíš to chce dál a dál zkoušet. Dokonce máme známé i v jistém reprodukčním středisku co by nám k dalšímu dítěti pomohli, ale ta bezmoc to je blblý.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.