| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Cig, zrovna tole jsem si se zajmem precetla, trochu jsme se o tom bavili i doma, rad by nechal zapsat obe (uz to je docela silnej dukaz toho, ze to se mnou fakt mysli vazne~;) - teda aspon me se zatim ZADNY takovy partner neprojevil AZ tak... mozna proto, ze nez osdlo na reseni praktickych zalezitosti, vztah vysumel, proste s timhle vime, ze jinyho nechcem no~k~), ale prvni dcera ma otce v RL, tento se o ni nestara, jsme sedm let po soudech, dela mi potize s alimentama, se splacenim, s exekucemi atd...
Dceru nezna jinak, nez z fotky, kterou jsem mu poslala loni~d~
Na druhou stranu tvrdi, ze "ja jsem ta, ktera mu SEBRALA MOZNOST (no kdyby se nechoval jako debil a nebil me, nikdo mu "moznost" nebere, ze jo), nikdy se ic nestaral, nezajimal. Jednou si ji jako prootest vzal na ikend, kdyz byla ctyri mesice stara, ale tu pravou "peci o miminko" zajistovala jeho matka, coz mi sama rekla :"(ano, ale postarat jsem se musela ja, MilaN ji neumel ANI PREBALIT")
On nic.~a~
vIC SE NEZAJIMAL. sVATKY, NAROZENINY, VANOCE, nic.
zATO SPROSTY MEJLY MU JDOU~d~

Kazdopadne jsem mu jednou zkousela navrhnout, at se ji tedy vzda, kdyz o ni nema opravdovy zajem a budeme mi klid obsa. Na to mi tehdy odepsal, ze "takovou radost mi neudela a ze by na me uz jinak NEMHL, takze nevzda, i kdyz ji treba nikdy neuvidi"
~a~

Prijde mií logicke to, co napsala aachje... nestara se, nezajima... tak proc mu ji sakra nemuzou odebrat~:(
Kazdopadne aspon nejaky alimenty od nej teda mam, to je pravda, ale uz jsem zas od listopadu nic nedostala, to je porad jen o tom, zda-li drahy ex bude mit naladu, nebo ne..~Rv

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.