Přidat odpověď
Magráto, blázen nejsi, také raději jezdím bez hůlek, myslím, že jsem dobrý lyžař, prostě mi to nějak víc vyhovuje, hůlky mi překážejí. Já osobně je na "naší" každoroční rodinné sjezdovce nepoužívám, protože vím, že se k vleku snadno dostanu bez nich, na jiné sjezdovky si je beru.
Jak tu někdo psal o stylu: sezení na záchodě, tak carvingový styl je opravdu někde jinde, než se jezdívalo před 20ti lety s nohama u sebe, rovní jako špejle a pravidelným zapichováním hůlek. Je to na sjezdovkách strašně znát, že lidi se učili na klasice, pak je módní vlna přehoupla do carvů a oni jezdí pořád stejně, hlavně si hlídají ty nohy u sebe... což je fakt hrůza!
Manžel je lyžařský instruktor, tak až dorazí domů, tak se ho zeptám na Tvůj dotaz.
Ale já osobně bych je dceři dala, ne kvůli rytmu, ne kvůli zvedání, ale co když budou turnikety mírně do kopečka nebo umrzlo, tak se tam bude chudák šoupat a rukama od něčeho odrážet... Učitelce bych řekla, jak je dcera zvyklá jezdit, můžete předejít nějakému nedorozumění.
Předchozí