Angrešt, díky. Já pekárnu mám, ale nemám robota - jen strší typ, jehož složení by mě stálo nervy a půl dne, než ybch na to přišla. Když jsme před rekonstrukcí vyklízeli dům přítelových rodičů, našla jsem tu robota, ve kterém zadělávala těsto moje máma - dělala v něm úplně vše. Ale je to kolos a má dost dílů, přijde mi jednodušší nechat to zadělat pekárnu a zbytek nějak uplácat. Mám kachlová kamna - dá se nechat těsto kynout na nich? Nebo jaká je ideální teplota na kynutí těsta?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.