Pokud máš pasterizované mléko z obchodu (v láhvi, ne UHT), nemusíš zahřívat tak moc, doporučuje se těch 40-50 st C, poznáš to dobře tak, že jsi schopná ponechat prst v mléce 10 vteřin, pak zamíchat jogurt, na 1 l mléka stačí 2 lžíce. Pak dát do skleniček a do peřin na cca 10-12 hod. Čím déle ho necháš, tím bude kyselejší. Doporučuju zajistit stabilní teplotu termoforem, jinak je řidší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.