| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak to děláš stejně (dobře) jako já. Myslím, žes už měla příležitost pochopit, že to není výchovou a ustoupit z tohoto svého přesvědčení.

Jen poznámka, psalas, že když se vzteká, tak mu říkáš, že neustoupíš. U mě je to tak, že když na kluka mluvím, vzteká se a křičí ještě víc. Zkoušela jsem ho překřičet nebo mluvit klidně nebo potichu. Zkoušela jsem mluvit o tom, jak se vzteká nebo co bude, až přestane, nebo o něčem úplně jiném. Nepomáhá vůbec nic, jen řve ještě víc, aby mě neslyšel. Takže teď já ztichnu a nevšímám si ho, maximálně, když je možnost, tak začnu dělat něco, co si myslím, že by ho mohlo zajímat, ale tvářím se, že si to dělám sama pro sebe. Když ztichne a přidá se, tak se tvářím, jako že je vše v pořádku.

O těch jeho scénách si povídáme až o něco později, když je klid, pohoda.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.