| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

~g~ EVI, blahopřeju!!!

A abych to hezké téma doplnila... měla jsem před 2 týdny jakési divné tušení. Minulý pátek jsem zašla k Mudře G a ta mi řekla, že jsem ve 14. týdnu těhotenství... A my už to dávno vzdali... ~t~ Byla jsem v takovém šoku... už mám trochu rozdýcháno ~y~ Jen jak jsem četla o tvých pocitech při zjištění 3. prcka na cestě...

Je tomu totiž rok, co jsem začala krabičkovou dietu... tělo se zpravidelnilo, vyčistilo, dokonce jsem od června začala dostávat pravidelně menzes... v prosinci jsem měla 18 kg dole a bylo mi divné, že ten váhový úbytek je už velice pozvolný. V listopadu a v prosinci v práci blázinec, po 4 měsících kontrol ponorka s kolegyní, do toho Vítek začal bojovat s Františkem (František se totiž po prázdninách v září nezapojil do každodenního rodinného organizování a téměř se s Víťou neviděli. A když jo, bylo to 30 minut večer a Víťa od táty slyšel jen příkazy...), pak týden před vánoci převzal bacily, co jsem přinesla od kolegyně z práce, a několik nocí se po dlouhé době opět dusil kašlem + horečky... no, vzteklá jsem na kolegyni byla šíleně a když se dal dokupy Víťa, myslela jsem, že mi játra pustily tu nahromaděnou žluč (zadržovaný vztek je prevít ;-) a že mě z toho bolí žaludek... Tak jsem jela za bylinkářkou (paní Podhorná v Brodku u Konice), aby mi namíchala tinktury z pupenů... než jsem tam vyjela, tak jsem si koupila v lékárně test, jakože ať mám tedy všechny informace... čučela jsem na ty 2 proužky ~k~ a byla přesvědčená, že jsou falešné (jj, to je tak, když někdo moc čte návody ~b~ )... ehm, ale po týdnu mi to Mudra G potvrdila... a usadila týdnem... ~t~

Tak, protože to všechno vypadá v pořádku, jsem stále v práci, od pondělí dokonce započala jarní sezóna kontrol... a dívala jsem, že v půli května bych mohla v klidu dojezdit... ale Chorvatsko jsem na první 2 týdny v červenci musela odvolat ~:-D Tátovi jsem volala, že musíme přeorganizovat, že budu mít jiné starosti. Prý, co já můžu mít za starosti... Odpověděla jsem mu, že budu muset hledat porodnici. Ty? A proč? ~t~ A pak si šel dát panáka, aby prý mohl vůbec usnout~;)

Tímto Vám hlásím, že se tu asi zas budu objevovat častěji ~t~ Třeba mi v týdnu pár hodinek na osobní brouzdání po netu zase zbyde ~;)

Mějte báječný leden!
A doufám, že jste pěkně oslavili vysvědčení, které předevčírem naše ratolesti přinesli ~;)

Z Hané zdraví
Peťa :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.