| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Potkala mě taková nepříjemnost~k~ Prodala jsem na aukru přebalovací tašku. Už od prvního mailu mi bylo jasné, že s tou ženskou bude problém. Možná znáte ten typ - spousta dotazů, spousta mailů. Měla zájem o osobní odběr, ale jediný termín který nabídla byl za tři týdny - to jsem odmítla, protože tak daleko s dvěma dětmi, z čehož je jedno mimino, nejsem schopna plánovat. Posílala peníze na účet a opět mail stíhal mail. Když se začala podepisovat MUDr. X.Y., bylo mi jasné, jak to skončí.
A taky že ano. Taška prý došla poškozená, resp. jsem jí neřekla že je vytřžená dělící přepážka a že prý na ní byl flek. No. taška byla v podstatě nová, měla jsem ji max 3x. Flek bych snad uznala, protože jsem jí před prodejem čistila a něco se mohlo vyvrbit, aniž bych si toho všimla. Ale že by něco bylo vytržené, to téměř vylučuji. Ale jasně, možná jsem nablblá a něco jsem přehlédla (ona tvrdí že to přehlédnout nešlo).
Kde je kámen úrazu?
navrhla jsem jí, že si tašku vezmu zpět, ona souhlasí. jenže, mezitím to zašila. Prý velmi pracně, velmi dlouho, což jí nebránilo mi v den, kldy jí byla taška doručena, krátce po poledni napsat, že to bylo roztržené, že už je to spravené a ona že je velmi roztrpčená. nějak se mi to nezdá. Takto navíc nemám ani moc šanci zjistit, zda tašce něco bylo, případně co. Podůle fotek, které mám, bvyla taška v pořádku.
Co byste dělaly?
díky za rady~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.