Přidat odpověď
Federiko souhlasím.....zvrat o 2 stupně.....zažil nyní Luk ze své oblíbené matiky,.....stačilo nestihnout dodělat jeden příklad z matiky za který bylo nejvíc bodů(geometrie- on ty ručičky má tak nešikovný)- takže nedodělaný se nepočítal vůbec...a bylo to tolik bodů, že mu kvůli jedinýmu bodu utekla dvojka....a před tím jedna písemka podobně....a chlapeček se z toho vzpamatovává......třeba já si myslím, že on se tak snažil napravit tu minulou , že prostě zkazil i tuhle.....
A úča mu sama říkala, Luky nic lepšího Ti dát nemůžu i když ty znalosti máš....prostě to vyšlo no....
NAvíc mě to bodování přivádí k šílenství - o rodičáku jsme byli za angličtinářkou,aby si manžel prohlídl test....a ona na nás...utekla mu o 1 bod dvojka....to není tak hrozně napsaný jestli si myslíte.....mám tu horší.....4,5.....pak si všimla, že se Luk stydí číst nahlas anglicky a pokud bude chtít..tak ho bude zkoušet v gabinetě.....to jsem teda valila oči já....říkala, že se musí postupně toho zbavit,ale lámat to nechce.....aůe zatím to nevyužil.
no jenže nejvíc známej mají z AJ, ČJ...tam se to napravuje dobře. Jen od tohodle rodičáku chytil dalších 8 známek. Kdežto z matiky jen jednu.
Předchozí