Já bydlela v paneláku 4 roky na škole. Nezvykla jsem si, strašně jsem se těšila domu. Vadili mi sousedi, vše bylo slyšet, nebylo žádné soukromí (měla jsem pocit, že každý všechno slyší), nejvíc mi chyběla zahrada/terasa - možnost vypít si čaj venku. Byl to na panelák celkem velký 3+1, pro jednoho luxus a stejne to působilo stísněně. Brala jsem to jako prozatimní řešení, vůbec jsem si další život v paneláku neuměla představit.
Velká výhoda bytu byla světlost a slunečnost, suchý vzduch - to jsem ze starého domu neznala a topení - v zimě otočit knoflíkem a je teplo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.