Přidat odpověď
Pokud uvedu do CV, že mám dítě, je vcelku jedno, jakou praxi, vzdělání a znalosti jinak mohu nabídnout. Nutno podotknout, že s mým oborem se o mě ani předtím zaměstnavatelé nijak extra neprali, nejsem ani z oboru IT, ani technického a dobře uplatnitelného zaměření. Rozhodně jsem ale měla větší šance a navštívila jsem více pohovorů jakožto bezdětná. No a protože se mi za pokladnu tak nějak pořád nechce... naštěstí období "a la nouze naučila i Dalibora housti" zatím nepřišla..., partner je velmi pracovně vytížen a nehodlá - nechce a už ani nemůže, slevovat...je to existování chvílemi tak trošku jalové. Přestože prakticky není...ale tak nějak vnitřně je:) Ale k otázce - pracovala jsem jako personalista, jednu dobu na vcelku "vyšší" úrovni, bavilo mne to a snad časem budu mít možnost se vrátit. S mými požadavky na pracovní dobu v současné době se u nás ale nechytám. A neposledně - pokud znám situaci z té druhé strany a ze zákulisí náboru...to člověk pak ztrácí trošku iluze a lehce propadá skepsi, jelikož fakticky ví, jak to dnes prostě chodí a jaké požadavky od zaměstnavatelů vyvstávají. Holt realita.
Předchozí