Přidat odpověď
já už asi nejsem moc reprezentativní vzorek...je mi 26.. ale do r2007 jsem po matuře neměla problém... Dostala jsem se na tehdy lukrativní místo v Eurotelu-dělat tam operátorku bylo fakt něco a každý záviděl-hodně výhod, super zaměstnavatel...pak jsem se hlásila na kancelářkou práci a dostala jsem se, ale nabídli mi menší plat, takže nic... pak prcek a loni jsem se dostala lehce přes manžela sice na prodavačku, ale peníze hezký a v pohodě i částečnej úvazek...nicméně myslím, že kdyby se mnou nebyli spokojení, tak mi smlouvu na ten částečnej úvazek neprodloužili-rozhodně to nikomu jinému nenabídli a to o částečnej usilovali...teď jsem znovu těhotná, tak kdoví, jak to bude pak. Ale za tu dobu práce v hobbymarketu jsem postřehla, že příjímají opravdu jen na doporučení někoho ze stávajících zaměstnanců a na brigádnické pozice se z valné části dostanou jen děti zástupců ředitele...Nutno podotknout, že plat je tam opravdu o dost vyšší než třeba v tescu a spol...loni po Vánocích se tam hlásilo na 4 místa 200lidí...
Předchozí