Přidat odpověď
Tak,kde zase všechny jste?
Já jsem si zrovna vzpomněla na hezkou dnešní příhodu,tak se tu u compu přiblble směju a myslím na to,že se o to s vámi musím podělit. Zapojte všechnu představivost a představte si velký obchod se sportovním zbožím. Dojdu ke stojanu,kde jsou rukavice a prohlížím si je,abych zjistila,které asi nejvíc budou hřát a odpovídat tomu,co sháním (hezké elegantní-hřejivé palčáky). U vedlejšího stojanu stojí vysoký chlap tak někde kolem 40-45 let a u něj pubertální synek. Chvilku se tam o něčem radí s prodavačem a potom,když neuspějí,tak muž řekne,tak bych si mohl koupit alespoň čepici,načež si vybere a nasadí si jí na hlavu. Synek se začne tlemit a říká mu hele nasaď si to pořádně,vždyť vypadáš,jak mikuláš. Jde k otci a tu čepici,kterou si otec pracně nasadil až po obočí mu vytáhne frajersky nad čelo. Otec se na něj ohromeně podívá a říká co blbneš,vždyť mi bude zima. :-D
A v mžiku má čépu zase až těsně u obočí. :-D
Jak je vidět je to všude stejné.
Takhle,jak to píšu to tak nevyzní,ale v reálu to fakt byla humorná scénka. Moc mi to připomněla našeho chlapečka,který je teď také v pubertě. Pro něj je teď všechno,RETRO. :-D :-D :-D
Občas si připadám jako muzejní exponát nebo nějaká prehistorická vykopávka. :-D :-D :-D
Předchozí