| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Syn 8 let, druhá třída, ADHD hraje druhým rokem házenou.
Není to ideální, protože zrovna pro něj nejsou kolektivní sporty vhodné, prostě není týmový hráč a doteď to ani nechápe.
Psycholožka nám radila sport (potřebuje ho v každém případě, navíc ho sportování baví), kde "pojede sám na sebe", bude se hecovat a makat jen za sebe - plavání a pod.
Vybrala jsem orientační běh, on s radostí souhlasil, tak jsme mu loni v listopadu přidali k házené ještě dvakrát týdně OB. Zatím cvičí v tělocvičně, jak se oteplí, budou hlavně venku. Každou středu a pátek se neskutečně těší na OB.

O bojovém umění jsem dřív uvažovala, protože jsem se bála, že díky tomu, jaký je, se může stát obětí šikany, tak aby se případně mohl bránit. Nakonec jsem to zavrhla, protože je to rváč a pere se rád ~a~. Není to žádná puťka v koutě, takže si poradí sám. Spíš bych byla raději, kdyby byl naopak mírnější.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.