jitys místa všeobecně nejsou nikde.u nás v okresním městě vůbec nic ani v Praze nic..hodně se všude propouští,práci dělá jeden človek za 3.. i jsem se osobně ptala na úřadech a bylo mi sdeleno,že propouštejí. v tesku a spol,to bych nevydržela a stejně ti nedají klasickou smlouvu,ale jen brigádnickou,což je na nic. takové ty rady,že bys měla podnikat miluji...a jako v čem,když všeho je přebytek. nikdy před mateřskou se mi nestalo,že bych mela problém s prací.bohužel doba se dost zmenila. tak nezoufej,nejsi v tom sama. jo při mateřské jsem chodila pul roku uklízet-bylo to místo přes známou..jinak ani uklid bez známých neseženeš..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.