Je mi tě líto a co s takovým chlapem - to neporadím... nicméně jsou věci, kterým nerozumím: 1. Pro boty bych je vyslala až po obědě, před polednem a před obědem mi to přijde jaksi nelogické? 2. Od 11. hodiny do 6. už musel být hladový i chlap, ne? Že by si opravdu nic nekoupili k snědku? To se mi zdá nepravděpodobné, ale vycházím z toho, že u nás doma by to nezvládly ani děti ani chlap... 3. Je tohle ojedinělá epizoda? Protože jestli není, tak nechápu, že sis s takovým sobcem pořizovala druhé baby...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.