| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Edno, nechci rozporovat, co řekla tvá neuroložka, jen napíši svou zkušenost. Můj syn nelezl, neseděl, v deseti měsících se pouze plazil a tahal jednu nohu za sebou. Byla jsem šílená, probrečela doma spoustu večerů. Neuroložka nic, je trochu pomalejší. Začala jsem sama od sebe s malým chodit na cvičení k fyzioterapeutce. Prostě mi každý týden ukázala, jak se synem cvičit, co mu kde protahovat, posilovat. V roce se jednou postavil a pak na dlouho nic. Chodit začal v roce a sedmi měsících. Od té doby se nezastavil. Ve dvou a půl letech jezdil na kole, ve třech letech se učil bruslit, lyžovat. Ještě jsem zapomněla napsat, že od dvou měsíců jsme spolu chodili do bazénu, protože plavání přece urychluje psychomotorický vývoj ~:-D Tak jsme výjimka potvrzující pravidlo. Nyní je mu deset, má diagnistikovanou impulzivitu, někdy je na zabití, ale ve škole nemá žádné problémy, na sport je celkem šikovný. Určitě to, že úplně přeskočil fázi lezení a sezení, není v pořádku, možná to s ADHD souvisí, ale co se týče pohybu, vše dohnal. Držím palce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.