| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já dělala kdysi atletiku,ale zase takový dril nepamatuju....mám super zážitky. Jediný co mě vždycky štvalo, že před závodama se museli donýst žákajdy a kdo tam měl byť jedinou trojku na závody nejel.....

Zrovna jsem to nedávno vyprávěla dětem. Dělají závodně orientační běh. NYní mají těsně před sezonou......jezdí na závody skroo každý víkend...jezdí rádi. Baví je to moc.....někdy kdž těch závodů jsou unavený, když jim řeknu nechoďte na trénink. Tak nšchtěj ani slyšet, že je to baví. Tak pak aspoň v sobotu vezmemem atuto a odvezeme je sami. Jsou dřív doma.

Rozhodně je mordují ty trenéři víc než kdy nás.~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.