Libusch me zajima jakych od jakych zlych veci te to uchranilo, tva vira.
vis ja nejsem proti vire, aj verim, ale ja jsem proti jakekoliv striknimu nabozenstvi ktere narizuje co muzu a co ne, nebot to nechtel ani jezis ani mohamedan. jestli se katolikca cirkev nezacne trosku modernizovat, tak bude ztracet vice a vice ovecek. ja taky verim, a taky jsem od te doby stastnejsi, a spokojenejsi, ale neverim na zadneho konkretniho boha, a nenecham si narizovat nic od jakekoliv instutuce a to pro me katolicka cirkev je. pokud je vira postavna na strachu neni spravna.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.