| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sociální služby tu jsou - domov důchodců. Pochopila jsem, že problém ale není, že nemám kurz, protože podle zákona mi kurz nahrazují 4 roky na SZŠ, ale spíš to, že nemám přímluvu. Prostě někoho tu můžou vzít bez kurzu s vyučením v technickým oboru a kurz si dodělává během zaměstnání na náklady zaměstnavatele a někoho nevezmou, ani když se o to místo dlouhodobě zajímá a dělá si školu, která ten kurz nahrazuje. Pawla tu sice psala, že někde můžou mít ten požadavek, že kurz vyžadují po všech bez vyjímek, tady ale právě ty vyjímky jsou.... Prostě už nevěřím, že mě tady zaměstnají, i kdybych se na hlavu stavěla a mávala certifikátem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.