Já bych v tom neviděla žádnou katastrofu. Já měla dítě až po 30 a do dnes lituju, že jsem do toho nešla dřív. Školu si může dodělat i později. Obzvlášť, pokud bude mít oporu v partnerovi a bude mít dobré zázemí. Já chodila do školy při zaměstnání a opět se chystám. A to jsem sama s dítětem. Na Tvém místě bych byla ráda, že má zodpovědného a spolehlivého partnera. A mladá babička je lepší než stará. Vidím to u nás. Když měla dětu nevlastní sestra, babička s nima lecos podnikala. Teď už je starší a unavená a mého syna už si tak "neužívá".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.