Zkušenosti nemám, jen že zelený zákal má moje babička hodně let a taky můj otec. Oba dva si kapají, ale zrak se jim zatím nijak v tomto směru nezměnil. Bylo ti doporučeno, aby syn užíval gingo bilobu? Babičce to tehdy bylo doporučeno, našla jsem k tomu třeba toto http://www.zeleny-zakal.cz/Poradna-lekare-odpoved?id=649
Na trhu je hodně potravinových přípravků s gingou bilobou. Ale jsou tři, které jsou registrovány ne jako potravinové doplňky, ale léky, takže byla prokázána jejich účinnost. Dokonce nějakou čát hradí i pojišťovna, když dr.napíše recept. Jmenují se Tanakan, Gingio a Tebokan.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.