Nejhorší asi je i to, že jsme se teď nastěhovali k rodičům a to je pořád tady tohle smíš a tohle ne, to bys mohl rozbít a tak :( Bohužel teď nemám jinou možnost jít někam jinam. Každopádně tu knížku zkusíme. O té školce jsme právě také dost uvažovali. Chvilku chodil do jeslí a tam bylo vše ok. Jenže pak musel přestat chodit, protože jsem skončila v práci a potřebovala jsem zpátky RD. Teď už snad udělali, že chodit může a já můžu pobírat RD. Jenže zase není kam ho umístit. U nás jsou jen jedny jeslo pro 30 dětí v 40 tis. městě :(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.