Přidat odpověď
já rodila 2x císařem v podolí, 2006 a 2009, první byl neplánovanej v celkový, z toho si nic nepamatuju, akorát to, že už budu mít konečně pokoj :))) a pak mi byla zima na jip, ten druhej plánovanej ve spinále (moje volba), manžel byl celou dobu se mnou, takže si ani nevybavuju strach, kterej tam ale určitě byl. o cévce vím, ale injekci na zvracení jsem snad nedostala... co mi přišlo nejhorší bylo píchání do zad, ne že by to bolelo, spíš že jsem se musela stočit do co největšího klubíčka, což s megabřichem vážně nejde... ale nakonec to šlo, všichni na sále skvělý, anestezioložka mě hladila na hlavě, povídali si se mnou... sice jsem dostala nějakou alergickou reakci, ale zvládli to bravurně, bylo to rychlý + jsem měla možnost hned vidět syna :) pak mi akorát vadilo, že necejtím nohy, to až na jip. jinak ok
po prvním porodu jsem byla na klasickým pokoji, což byl pro mě šok, taky jsem nikdy před tím nebyla v nemocnici a byla jsem dost ve stresu, plus přístup sester nic moc, druhej, protože byl plánovanej, jsem si zaplatila dopředu nadstandart, ale byla to fakt hoňka, najít si tam místo, takže v den nástupu manžel lítal po všech odděleních a sháněl volnej pokoj, kterej nakonec naštěstí byl! k tomu jsem měla i svojí sestru :) takže naprostá paráda a absolutní soukromí, návštěvy kdykoli kdokoli, manžel celou dobu se mnou :)
Předchozí