no já bych se nedivila. Naše učitelka děti VYJÍMEČNĚ bila a volala na ně jako Policii a prorokovala jim kriminál- třeba za to, že si chlapeček dal do kapsy panáčka, aby si ho vzal na dvorek. Ale dvorkové a třídní hračky se nesmějí míchat. Tohle byla poslední kapka, kdy jsem vytáhla prapor a vyrazila do boje. Nechtěla jsem, aby moje dcera došla k závěru, že tohle je v pořádku. Kupodivu rodiče chlapečka neřekli ani ň.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.