Tohle mám už za sebou. ale bylo to náročné. Do 10.týdne jsem měla 24 hodin pocit na zvracení, nemohla jsem ale zvracet a to bylo snad nejhorší.Pak se to začalo pomalu lepšit. Opravdu pomáhá každou chvilku do něčeho kousnout, i když to vyžaduje hodně sil. NEsnášela jsem zeleninu, maximálně pomeranče a mandarinky, později grepy- těch byla asi tuna :0).Musela jsem se nutit i pít tekutiny- ty jsem opravdu polykala z odporem. Pomohlo mi chození venku. Ale noci byli opravdu dlouhé....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.