Vim,ale psat ti to snad ani nebudu...mela jsem tohle riziko s Alexem 1:20!!!Blbec jsem se nechala premluvit k CVS,ackoliv plod se na sonu jevil uplne v poradku.
No byly to nervy sileny a A.je v pohode.Delali ti ten prvotrimestrialni kombinovany screening?
Jaky mas hodnoty Papp-A a freebeta Hcg?A vysku NT?
Ja mela desny ty krevni testy,uplne atypicky,nizoucky hcg i Papp,sono naopak uplne v poradku,ale proste doktori to posuzujou jako celek
Tentokrat mi vysel screening celkove jako negativni,ale ten PApp opet nizoucky.TAkze v obou tehotenstvich mi delali i fetalni echo v 16.tt,vsechno ok,tentokrat uz nemam nervy vuuuubec.
Zajisti si nejaky vyborny sono,na Morave doporucujou vsichni Vlasina v Brne a on ze sona pripadny Edw.sy pozna.TAk neboj
Pavli ahoooooooooj
Adam je moc sikovny,jak cte!!!To ma asi po tobe,vid?JA myslela,ze Misa to po mne taky zdedi,ale bohuzel..V posledni dobe ho nesmirne zaujal Maly poseroutka,ma vsechny dily a uplne je zhltal,ale pote,co mu babicky nadsene nakoupily mraky jinych knizek,vcetne Harryho Pottera,atd...,ale vubec se nerozecetl,vraci se stale jen k tomu Poseroutkovi
Sraz by mohl byt nekdy pristi tyden,kdy budes u Andela?Ja teda akorat budu muset vzit toho malyho zaskodnika s sebou