Přidat odpověď
Ahoj holky.
Tak mám za sebou zajímavý víkend.
Syn šel včera s klukama ze třídy do kina s tím,že pak u nás dva přespí. Souhlasila jsem a fofrem zdrhala do jeho pokoje uklidit plyšáky a jeho bordýlek,který byl dle mého už nad míru únosnosti pro přijetí návštěvy. Upravila jsem jim tam takové polní ležení a,když jsem to dodělala,tak volal synek,že by u nás rád přespal ještě jeden jeho kamarád. Moc se mi do toho nechtělo,ale souhlasila jsem,abych jim netrhala partu. Znovu jsem naběhla do pokojíčka,nafoukla matračku povlékla náhradní polštář a vybalila nový spacák,aby to měli připravené,až dojdou z kina. Kolem půl osmé dorazili domů,vrhli se do kuchyně a pak se hned klidili do synova pokoje. Jeden z kluků evidentně něco popil. Bylo to očividné,ale zase to nebylo na nějakou otravu alkoholem,takže jsem byla ráda,že jdou do pokoje,kde si chtěli pustit nějaký film. Uklidila jsem kuchyň a šla se osprchovat. Sotva jsem si vlezla do postele a pustila televizi vlítnul do pokoje synek,že jeden z kluků zvrací. Co vám budu vyprávět poblil mi všechno to hezky čisté právě povlečené připravené povlečení. Tak jsem milého hocha se synem poslala do sprchy a uklidila tu pohromu. Znovu mu odestlala a řešila jestli ho mám nechat vyspat a nedělat kolem toho vlny,když ostatní kluci včetně mého synka jsou ok a nebo jestli mám vzít telefon a volat jeho rodiče. Nakonec jsem se rozhodla,že nebudu zbytečně dělat průšvih. Dala jsem mu ledovou coca colu a chodila jsem ho kontrolovat. Pak už byl ok. Ráno se vzbudil strašně se omlouval a domů šel v jedné ponožce,bez trička a trenek. Jenom v mikče a kalhotech. nevím,proč si nepůjčil od syna,ale vyrazil takhle. :-D Na jednu stranu jsem ráda,že ho kluci nenechali někde na ulici v tomhle stravu a na druhou stranu jsem měla vztek,že mi synek tahá opilé kamarády domů. No a pak jsem si prostě řekla,že tímhle si asi musí projít každý rodič a nechala jsem to být,protože můj syn nepil a neporušil nic z toho co má zakázané.
Můj dotaz je - Volali by jste rodičům nebo to řešili jako já?
Předchozí