Ali, téměř vždy ověřuji,že rodiče opravdu vědí,že jejich dítě spí u nás. Tentokrát to měli kluci domluvené předem a u toho posledního jsem automaticky předpokládala,že to má taky dovolené,když volal syn. Zcela upřímně já tu nejsem od toho,abych někomu hlídala jeho syna. To by snad rodiče měli mít přehled co dělá jejich dítě. Znovu opakuji můj syn přišel načas a přesně,jak měl. On nic neprovedl. Jenom holt potkal ještě jednoho spolužáka a vzal ho k nám. Otázkou je nakolik on mohl posoudit co ten spolužák pil,když nebyl s níma a opilého člověka snad ani neviděl.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.