6.15 - 12.30 Autobus mi odjíždí 5.39, takže vstávám ve 4.30. Doma bývám po půl druhé.
Odpolední: 8.15 (jednou týdně), zbytek 8.45 - 16.15, dvakrát týdně 17.15.
Autobus mi odjíždí v 7.09 a 7.50. Vstávám v šest nebo v sedm. Domů se vracím po půl šesté, dvakrát týdně po půl sedmé.
Ranní/odpolední se mi střídají po týdnu. Moc bych si chtěla udělat řidičák a koupit auto, abych nemusela jezdit tak brzy a hlavně se stresovat, jestli nebude mít autobus nějaké zpoždění (dvakrát přestupuju), protože při té ranní směně by to byl fakt průšvih. Ale auto je hudba daleké budoucnosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.