Přidat odpověď
Zajimalo by me, proc vlastne nesmi dite s teplotou spat venku v kocarku. Rozdil teplot? Vetsi narocnost na regenerujici se organismus? Proc vlastne?
Mam 3,5 mesicniho synka, ktery spal a usinal v noci krasne v postylce, pres den jsem ho ale asi hloupe naucila spat venku v kocarku. Doma mi temer nezabere. Ted ma virozu, v noci ze ctvrtka na patek mel horecku, kterou jsme srazili pouze zabalem, od te doby mel jen v patek chvili mirne zvysenou teplotu, dnes jiz ani to ne. Pouze vecer pred spanim 37,5, ale mereno v zadecku. Je to na nej asi trosku vyssi, ale zadna tragedie.
Podle doktorky na balkon spat nedavat. Jeho spankovy rezim je ted ale tragedie. Doma mi temer nezabere, i kdyz delam nemozne a kdyz uz, tak maximalne na 2O minut. Pritom bezne na balkone v kocarku usina prakticky jak ho polozim a spi klidne i vic jak 3 hodiny. Take nocni spanek byl pred nemoci krasny. Ted pres den temer nespi, protivny je jak mraky, i kdyz viroza snad uspesne odezniva. Na nocnim spanku se to podepsalo taky silene - ani nepocitam, kolikrat se vzbudi a je nutne ho nejak znovu uspavat, coz ani poradne neumim, protoze pred nemoci usinal prakticky sam.
Rikam si, jestli spanek na balkone nebo pri prochazce v kocarku, nebude za teto situace mensi zlo nez to, co ted prozivame. Ten nespanek prece uzdravovani take neprida...
Předchozí